Kunden/gästen i fokus.
Att skaffa nya ambassadörer.
Jag har drivit Hotell och flera restauranger, små som stora. Chef och ledare, men alltid jobbat på golvet. I 11 år drev jag även två diplomerade ost- och delikatessbutiker. Jag är sommelier och kock och varit vinsäljare.
- Gästen i fokus, balans och förnuft
- Hur skaffar man nya ambassadörer
- Hur hanterar man missnöjda gäster och reklamationer
- Finns det några regler, skriva och oskrivna
- Du bestämmer, inte köket
- Nykter dryckeshantering och ekonomisk
- Matsedels-, mat- och vinkunskap
- Att kombinera mat och dryck
- Vad händer när gästen hotar med TripAdvisor?
…
Jag erbjuder föredrag, seminarier, del i konferens med ev. grupparbete, konsultation, enskilt eller i grupp.
Ett bra möte är ett möte du lämnar där du känner dig rikare, visare eller rentav gladare.
Hör av dig
michael@goodmeetings.se